Over ons

Interieurs waar je blij van wordt

Met een klein, deskundig team zorgen wij ervoor dat jij een interieur krijgt waar je blij van wordt. Een huis dat ook echt als thuis voelt, omdat het precies zo is ingericht als jij dat graag wilt. Dat was de missie van Harm Oosterhof, toen hij na 22 jaar loondienst in 1966 de zaak overnam van zijn baas, en dat is nog steeds ook onze missie. In de afgelopen decennia groeide Oosterhof Wonen & Slapen uit tot de grootste woon- en interieurwinkel van Waddeneiland Texel.

Online krijg je een indruk van onze diensten en producten. Stap je binnen in onze winkel dan ontmoet je ons ook persoonlijk. We nemen graag de tijd voor je. Gewoon aan tafel met een kop koffie, zodat jij kunt vertellen waar je naar op zoek bent. We horen je wensen aan en denken met je mee in de beste invulling.

Team Oosterhof

Op 30 oktober 2020 namen wij, Monique en Biem Vlaming, het bedrijf over van de familie Oosterhof. We hebben beiden ruime ervaring in de meubelbranche, met bedden en matrassen en woningstoffering als specialisatie. We hebben Oosterhof Wonen & Slapen gerestyled naar onze inzichten. Make-over van de winkel, uitbreiding van de collecties, ruimer assortiment gericht op een brede doelgroep. Of je nu houdt van modern, klassiek, stoer, landelijk of graag meegaat met de nieuwste woontrends, bij ons vind je het.

Wat hetzelfde is gebleven is de klantgerichte dienstverlening en het hoge serviceniveau. Wat Oosterhof Wonen & Slapen levert is goed. We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren. En mocht er toch iets niet goed zijn, dan kun je erop rekenen dat wij het voor je oplossen.