Oosterhof Wonen
Upcycling
Upcycling
Trevor York
Trevor York
Chique
Chique
Homers
Homers
Shabby
Shabby
Spectrum
Spectrum
Linos
Linos
Mercy
Mercy
Blomma en Flavour
Blomma en Flavour
Glamourous 2 en Glamourous 4
Glamourous 2 en Glamourous 4
Loaf en Mysore
Loaf en Mysore

Raamdecoratie > Gordijnen

Gordijnen worden vaak gekozen om hun decoratieve functie, maar er zijn nog een aantal eigenschappen die bij de keuze van belang zijn. De isolerende werking van gordijnen moet, afhankelijk van het materiaal, niet onderschat worden. Ook hebben gordijnen de functie van lichtfilter of lichtblokkade en kan de akoestiek van een vertrek positief beïnvloed worden.

Creëer uw eigen sfeer

Vaak is de reden om gordijnen op te hangen vooral het voorkomen van inkijk op een zo decoratief mogelijke wijze. Bij Oosterhof Wonen vindt u een ruime collectie gordijnstoffen in verschillende materialen en in iedere prijsklasse. Wij helpen en adviseren u graag om een juiste keuze te maken uit onze gordijnstoffen en indien u dat wenst komen wij ook bij u thuis. Op deze manier kunnen wij een nog betere indruk opdoen van uw woonsituatie en de woonplek waar het gordijn bij moet passen. Wij gaan voor "creëer uw eigen sfeer".

Gordijnatelier

Gordijnen kunnen op vele manieren geconfectioneerd worden.Wij werken dan ook nauw samen met een gordijnatelier. Meestal zal gekozen worden voor een enkele of dubbele (vlinder) plooi. Maar hebt u wel eens gedacht aan een mooie gordijnroede waaraan de gordijnen hangen middels ingeslagen ringen.

Oosterhof Wonen heeft een eigen raamdecoratie medewerker die u uitgebreid kan adviseren over elke wijze van confectioneren. Maar hij komt ook bij u thuis inmeten en vertelt u alles over de diverse ophangsystemen die wij kunnen leveren. Vervolgens kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgaaf doen. U weet zodoende bij Oosterhof Wonen exact waar u aan toe bent. Dezelfde medewerker komt ook indien gewenst de gordijnen en ophangsystemen bij u plaatsen en ophangen.Wij zijn ervan overtuigd dat we u door deze korte lijnen optimale service kunnen bieden en ook u tot een van onze vele tevreden klanten kunnen rekenen.

Leveranciers

Catch CurtainsJabVadainLethem VergeerHolland HaagA House of Happiness