Oosterhof Wonen
Artende
Artende
Origineel
Origineel
Watercolors
Watercolors
Joyful
Joyful
Bono
Bono
Panelen
Panelen
Vip
Vip
Claudi en Gentl
Claudi en Gentl
Loft en Stijn
Loft en Stijn
Heritage en Stripe
Heritage en Stripe

Raamdecoratie > In between / Vitrage

In between

In between stoffen zorgen voor een prachtig diffuus licht en contouren worden verzacht. Qua dikte vallen de in between gordijnen tussen overgordijnen en vitrages. Ze zijn open genoeg om nog naar buiten te kunnen kijken, maar naar binnen kijken kan bij de meeste stoffen niet. In de stoffen zit onderling veel verschil in transparantie.

Vitrage

Vitrage of glasgordijnen zijn zeer dunne gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Vitrages worden, van buiten af gezien, voor de gordijnen gehangen. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan.

Verschillen

Oosterhof Wonen laat u graag in onze showroom de verschillen zien tussen in betweens en vitrage. Ook de wijze van confectioneren kunt u bekijken aan de hand van showgordijnen. Ons gordijnatelier waar we nauw mee samenwerken laat zien dat een in between of vitrage mooi en vol mag hangen. Tevens kunnen wij u de verschillende ophangsystemen laten zien.

Advies

Hebt u thuis een bijzondere situatie en kunt u zelf niet bedenken hoe een in between of vitrage moet komen te hangen? Onze raamdecoratie medewerker komt graag vrijblijvend bij u langs, denkt met u mee en kan indien gewenst gelijk inmeten. U weet daarna exact waar u op letten moet bij het uitzoeken van een in between of vitrage. Onze verkoopadviseurs ondersteunen u uiteraard om tot en keuze te komen die geheel bij uw wensen aansluit.

Leveranciers

Catch CurtainsJabVadainLethem VergeerHolland HaagA House of Happiness