Oosterhof Wonen
Vlinderjaloezie 027
Vlinderjaloezie 027
Vlinderjaloezie 023
Vlinderjaloezie 023
Vlinderjaloezie 009
Vlinderjaloezie 009
Houten jaloezie 877
Houten jaloezie 877
Houten jaloezie 417 en 895
Houten jaloezie 417 en Houten jaloezie 895
Horizontale jaloezie alu 889 en 5319
Horizontale jaloezie alu 889 en Horizontale jaloezie alu 5319
Perfect fit
Perfect fit
Verticale jaloezie A3A
Verticale jaloezie A3A
Verticale jaloezie T142
Verticale jaloezie T142
Lamellen woonkamer
Lamellen woonkamer

Raamdecoratie > Jaloezieën

Verticale jaloezieën

De collectie jaloezieën van Oosterhof Wonen biedt eindeloze variatie en keuze. De collectie kenmerkt zich door de uitgebreide mogelijkheden van stoffen waaronder

Extra breed

Blikvangers zijn de nieuwe extra brede panelen van 250 mm. Deze panelen zijn glad en gestroomlijnd en creëren hierdoor een krachtig en eigentijds beeld. Door de functionaliteit van deze gordijnjaloezieën kan het licht optimaal worden geregeld. In combinatie met de warme uitstraling van de prachtige stoffen met moderne en stijlvolle dessins wordt er een absolute sfeer in huis gecreëerd.

Horizontale jaloezieën

De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamel breedtes kunt u bij Oosterhof Wonen voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

Verschillende breedtes

Horizontale jaloezieën zijn er in vier verschillende lamel breedtes en in een ongekende reeks eigentijdse kleuren en uitvoeringen, die bij elke persoonlijke stijl passen.

Aluminium of hout

U kunt kiezen uit houten of aluminium jaloezieën. Door het gebruik van aluminium voor de lamellen en profielen zijn de jaloezieën bovendien ook uitstekend geschikt voor vochtige ruimten zoals badkamers. Om de laatste trends te kunnen volgen, worden regelmatig nieuwe kleuren toegevoegd. Allemaal maken ze deel uit van onze buitengewone collectie:

Leveranciers

VeluxLuxaflexZonnelux BeCe