Oosterhof Wonen

Service

Een goede service staat bij Oosterhof Wonen hoog in het vaandel. Graag informeren wij u over de diverse services die wij u geheel vrijblijvend aanbieden.

Testen matrassen en kussens

De aanschaf van een matras en/of kussen is heel persoonlijk. Klanten komen bij ons soms zuchtend binnen. Ze willen iets nieuws aanschaffen, maar hebben al diverse miskopen gedaan of een kast vol met kussens die toch niet aan hun wensen voldeden. In de showroom uitproberen is een momentopname en niet de ideale situatie om voor 100% te kunnen zeggen "dit is het!".
Dit is nu net wat Oosterhof Wonen wel wil bereiken.

Hoe werkt ons testprogramma?

Bij ons in de showroom proberen onze adviseurs samen met u een selectie te maken uit onze diverse merken matrassen en kussens door te luisteren naar uw wensen en wat u verwacht van de producten.

Het matras wat in eerste instantie het meest aan uw wensen lijkt te voldoen brengen we bij u thuis. U mag ons testmatras gratis 2 weken uitproberen. Een testkussen mag u mee naar huis nemen en gratis 1 week uitproberen. Bevalt het niet? U mag bij Oosterhof Wonen probleemloos een testmatras of testkussen omruilen en opnieuw proberen net zo lang tot we van u horen "dit is het!".

Adresgegevens

Oosterhof Wonen
Parkstraat 3
1791 CA Den Burg Texel

T 0222-312246
F 0222-315919

firma@oosterhofwonen.nl
www.oosterhofwonen.nl
KvK 37032969
Onze Google Map >>

Inmeten vloeren en raamdecoratie

Voor de vloeren en raamdecoratie hebben wij eigen medewerkers die zowel inmeten als de producten vakkundig leggen en plaatsen. Wij zijn van mening dat door deze korte lijnen we optimale service kunnen bieden en dat het voor u fijn is te weten wie u aanspreekpunt is.

Prijsopgave

U wilt weten waar u van te voren aan toe bent? Dat is geen probleem bij Oosterhof Wonen. Graag verzorgen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave van hetgeen u wenst. Zo komen u en ook wij na het zien van de situatie thuis, 2e woning of projectgericht niet voor verrassingen te staan.

Interieuradvies

U wilt uw interieur in huis graag gaan veranderen, maar weet niet waar te beginnen? Oosterhof Wonen komt graag bij u thuis om geheel vrijblijvend met u mee te denken en tot ideeën te komen waar u misschien zelf nooit over nagedacht heeft. Wij als complete woninginrichters weten tenslotte als geen ander wat er allemaal te krijgen is in onze branche. Voor iedere situatie is er wel een passende oplossing.

Bezorgen

Goederen die op Texel geleverd mogen worden bezorgen wij u gratis.