Oosterhof Wonen
Texelwool dekbedden en kussens
Texelwool dekbedden
Texelwool
Texelwool dekbedden
Texelwool
Texelwool
Tempur Symphony kussen
Tempur Symphony kussen
Auping
Tempur Symphony kussen

Slapen > Dekbedden / Kussens

Dekbedden

Zowel in de zomer als in de winter willen we niet door kou of warmte uit onze slaap worden gehouden. Een goed dekbed verhoogt het slaapgenot. Er zijn verschillende soorten dekbedden:

Het wollen dekbed is zeer in opkomst. Wat is het dan niet mooier dat Oosterhof Wonen gevestigd op Texel u een wollen dekbed kan aanbieden van het eigen eiland. Graag laten wij u de verschillende dekbedden zien en informeren u over de eigenschappen van de vulling. De vulling is het belangrijkste van een dekbed o.a. om de volgende zaken:

Kussens

Een hoofdkussen wordt vaak onderschat. Zeg eens eerlijk, hoeveel kussens heeft u in de logeerkamer liggen die u niet bevallen? En toch. Een goed gekozen kussen is essentieel voor een juiste en gezonde slaaphouding.

Het is verbazingwekkend hoeveel keuze er mogelijk is voor een ogenschijnlijk eenvoudig product als een hoofdkussen. Zo kan de pasvorm het uitgangspunt zijn, om de slaaphouding te vinden waarbij schouders en nek optimaal ontspannen. Maar ook kunnen de gebruikte materialen als leidraad dienen. Misschien ligt de voorkeur bij een "puur natuur" hoofdkussen. Of bij het gebruiksgemak van een synthetische vulling. En ook andere (comfort)-eigenschappen, zoals kneedbaarheid, navulbaarheid of duurzaamheid kunnen het uitgangspunt zijn.

Testkussens

Het aardige is nu dat er door het brede aanbod voor vrijwel elke denkbare wens een ideale oplossing te vinden is. Nu dient u er alleen nog even achterte komen, welke dat dan is! Oosterhof Wonen heeft diverse testkussens. Zie service >>

Zo willen wij voorkomen dat uw kussen opnieuw een miskoop wordt. Een kleine moeite, die zeer de moeite waard is, want een verantwoorde keuze geeft weer jarenlang een comfortabele en verkwikkende nachtrust.

Leveranciers

TexelerTempurTexelWoolAupingSilvanaPolydaun