Oosterhof Wonen
VGW81T Country Oak
VGW81T Country oak
KP95 Rose Washed Oak
KP95 Rose Washed oak
KP97 Classic Limed Oak
KP97 Classic Limed oak
VGW95T Lime
VGW95T Lime
Strong 1001
Strong 1001
Strong 1003
Strong 1003
Strong 1006
Strong 1006
Pure 8404
Pure 8404

Vloeren > PVC

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van vlakke vloerbedekking, maar willen wel de uitstraling van een houten vloer. PVC planken vloeren hebben deze uitstraling van een houten vloer en zijn leverbaar in bijna alle houtkleuren. Ze zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en kenmerken zich door een hoge slijtvastheid en gemak in onderhoud. Eenvoudig schoon te maken met stofwisser en dweil. Dus nooit meer schuren, lakken, in de was of olie zetten.

Geschikt voor alle ruimtes

PVC is ongevoelig voor vocht en vuil, dus zeer geschikt voor alle ruimtes. Voor de woonkamer, keuken, bijkeuken en zelfs de badkamer. Het heeft een aangename demping van loopgeluiden, geen zogenaamd "klik-klak effect".

Vloerspecialisten bij Oosterhof Wonen

Wij als vloerspecialisten houden ons al jaren bezig met het leggen van PVC vloeren. Voor een spiegelglad resultaat is het belangrijk dat de vloeren van tevoren ge√ęgaliseerd worden of een MDF zwevende ondervloer geplaatst gaat worden. Moderne, klassieke of ruige vloer met of zonder V-groef of accentstrook, door de grote diversiteit van dessins is er voor elk interieur een passende PVC vloer.

Leveranciers

Design Flooring GelastaMflorT.F.D.