Raamdecoratie

Sfeermakers voor jouw privacy

Raamdecoratie is niet alleen mooi, maar brengt je nog veel meer. Het is de finishing touch van je interieur, zorgt voor privacy en gezelligheid en kan bovendien isolerend werken. Voor iedere ruimte en voor elk raam hebben wij passende raambekleding. Ons assortiment is ruim, zodat je altijd iets vindt dat aansluit bij jouw wensen en woonstijl. Of je nu kiest voor gordijnen of liever voor jaloezieën of een mix van beide. We hebben ze in vele soorten en maten. Als je dat wilt, komen we op locatie inmeten en je gordijnen pasklaar ophangen of je jaloezieën vakkundig bevestigen.

Raamdecoratie in elke ruimte

Mooi, mooier, mooist bij Oosterhof
Nieuwsgierig geworden?

Raamdecoratie voor elk interieur

Of je nu houdt van strak, landelijk, klassiek of modern, wij hebben de passende raambekleding. In rustige kleuren of juist met opvallende prints. Plissés, overgordijnen, rolgordijnen, dupli’s en nog veel meer smaken. Ook per ruimte verschillen de eisen en wensen aan je raambekleding.

Sfeervol maatwerk

Best lastig om geschikte raamdecoratie uit te zoeken. Natuurlijk moet het mooi zijn en passen in je interieur, maar je wilt ook raambekleding die aansluit op jouw woonwensen. Omdat je bijvoorbeeld een donkere slaapkamer wilt of zonwerende, maar lichtdoorlatende raambekleding in de keuken. Wij zetten graag de voor- en nadelen van elk product voor je op een rij.

Wil je een nieuwe raamdecoratie in je bedrijfsruimte of vakantiewoning? Ook daarmee helpen onze woonspecialisten je graag. Jaarlijks richt Oosterhof Wonen & Slapen een fors aantal vakantiewoningen en bedrijfspanden in. Je leest er hier meer over.

Onze beloftes aan jou

Kwaliteitsgarantie

 

We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren.

Klachtgerichte dienstverlening

Wij nemen de tijd voor je en helpen je met deskundig advies.

Hoog serviceniveau

 

We zijn betrokken en betrouwbaar en verrassen je met onze superservice.

Regelmatig leuke aanbiedingen

Op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? Houd dan onze website in de gaten! Hier vind je regelmatig nieuwe items die je direct kunt afhalen in de winkel of kunt laten bezorgen.