Slapen

Heerlijk wegdromen en beter slapen

Als er iets belangrijk is, dan is dat wel een goede nachtrust. Als je goed slaapt, ben je fitter en kun je je beter concentreren. Een goed matras en een fijn bed spelen daarin een belangrijke rol. Oosterhof zorgt voor slaapcomfort en een mooi ingerichte slaapkamer. Met ruime keuze in iedere prijsklasse.

Lekker slapen is belangrijk

Slaapadvies op maat?
Oosterhof helpt je aan goede nachtrust.

Welk matras of bed past bij jou

Ben je op zoek naar een ander matras? Dan zul je merken dat er nogal wat keuze is. Pocketvering, binnenvering, koudschuim, latex, traagschuim, gelmatrassen, en ga zo maar door. Lastig om zelf uit te vinden wat het meest geschikte matras voor jou is. De slaapspecialisten van Oosterhof kunnen dat gelukkig wel. Zij nemen de tijd om je wensen en eventuele slaapklachten te bespreken en komen met een passend advies.

Goed advies

Het blijft lastig om met even liggen te bepalen of een matras geschikt voor je is. Daarom is goed advies zo belangrijk. Onze slaapadviseurs nemen de tijd om je op basis van jouw slaapwensen en slaapgewoontes het beste matras te adviseren. En natuurlijk leggen we je graag het verschil uit tussen de diverse matrassen.

Kies je voor Tempur? Dan geldt een omruilgarantie* van 90 dagen voor alle matrassen, met uitzondering van outlet-matrassen. Andere fabrikanten bieden deze service helaas niet.

* Geld retour ontvangen is niet mogelijk, is het nieuwe product duurder dan het geruilde product dan vragen wij u het verschil bij te betalen. Actiekortingen zijn hierbij niet van toepassing en prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijslijsten. Zowel de kern als de tijk van de matras moeten schoon en vrij zijn van vuil en beschadigingen.

Onze beloftes aan jou

Kwaliteitsgarantie

 

We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren.

Klachtgerichte dienstverlening

Wij nemen de tijd voor je en helpen je met deskundig advies.

Hoog serviceniveau

 

We zijn betrokken en betrouwbaar en verrassen je met onze superservice.

Regelmatig leuke aanbiedingen

Op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? Houd dan onze website in de gaten! Hier vind je regelmatig nieuwe items die je direct kunt afhalen in de winkel of kunt laten bezorgen.