Jouw vakantiehuis of bedrijfspand
professioneel ingericht

Oosterhof biedt maatwerk en snelle oplossingen

Inrichten vakantiehuis

Wil jij je vakantiewoning of bedrijfspand stijlvol, comfortabel en duurzaam inrichten? Dat doen wij graag voor je! Oosterhof Wonen & Slapen richt regelmatig vakantiehuizen en bedrijven in op Texel en daarbuiten. Van de stoffering tot aan het leggen van de vloeren en het bevestigen van raamdecoratie. Natuurlijk met stijlvol meubilair met passende woonaccessoires. Afhankelijk van je wensen en smaak kunnen wij je volledig ontzorgen bij de inrichting van je vakantiehuis of zakelijke pand.

Ruime ervaring

Zeker als je vakantiehuis wordt verhuurd, is het gebruik intensief. Dat is iets om rekening mee te houden in je keuzes. Natuurlijk wil je een mooi ingerichte woning, maar wel met kwaliteitsproducten die slijtvast zijn en lang mooi blijven. Solide banken en stoelen die tegen een stootje kunnen. Oosterhof heeft ruime ervaring met de inrichting van recreatiewoningen. Zowel met nieuwbouwprojecten als met de renovatie van vakantiehuizen op recreatieparken. We adviseren je graag over de meest geschikte banken, tafels, kasten, stoelen en bedden.

Interieurontwerp

Zit je vol ideeën voor de inrichting of heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze interieuradviseurs staan voor je klaar. Zij helpen je met het ontwerp en de uitwerking van je ideeën. Dat kan ook op locatie.

Je vakantiewoning (opnieuw) inrichten? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!

Onze beloftes aan jou

Kwaliteitsgarantie

 

We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren.

Klachtgerichte dienstverlening

Wij nemen de tijd voor je en helpen je met deskundig advies.

Hoog serviceniveau

 

We zijn betrokken en betrouwbaar en verrassen je met onze superservice.

Regelmatig leuke aanbiedingen

Op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? Houd dan onze website in de gaten! Hier vind je regelmatig nieuwe items die je direct kunt afhalen in de winkel of kunt laten bezorgen.