Vloeren

De ideale vloer voor jouw woning

Een nieuwe vloer laat je niet elk jaar leggen. Die moet langere tijd meegaan. En passen bij jouw leefstijl en gezinssituatie. Heb je bijvoorbeeld huisdieren, jonge kinderen of woon je in een monumentaal pand met een houten fundering of in een appartement? En wil je vloerverwarming of juist niet. Al die elementen zijn belangrijk bij je keuze voor een vloer. We vertellen je graag de voor- en nadelen van elk type vloer en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Alle vloeren die wij leveren, kunnen we ook voor je leggen. Perfect op maat natuurlijk!

Duurzame vloeren op maat

Oosterhof legt ze voor je.
Nieuwsgierig geworden?

Duurzaam en betaalbaar

Voor welk type vloer je ook kiest, bij Oosterhof kun je terecht voor een mooie vloer voor een goede prijs. In verschillende prijsklassen heb je keuze in meerdere typen vloeren. Zo blijft mooi ook betaalbaar. En duurzaam. Wil je een nieuwe vloer in je bedrijfsruimte of vakantiewoning? Ook daarmee helpen onze woonspecialisten je graag.

Jaarlijks richt Oosterhof Wonen & Slapen een fors aantal vakantiewoningen en bedrijfspanden in. Je leest er hier meer over.

Onze beloftes aan jou

Kwaliteitsgarantie

 

We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren.

Klachtgerichte dienstverlening

Wij nemen de tijd voor je en helpen je met deskundig advies.

Hoog serviceniveau

 

We zijn betrokken en betrouwbaar en verrassen je met onze superservice.

Regelmatig leuke aanbiedingen

Op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? Houd dan onze website in de gaten! Hier vind je regelmatig nieuwe items die je direct kunt afhalen in de winkel of kunt laten bezorgen.