Wonen

Je eigen bijzondere plek

Het inrichten van je woning, woonkamer of andere ruimte in huis, is best lastig. Zoveel keuze en zoveel mogelijkheden om het mooi en gezellig in te richten. Kies je voor standaardmaten of is een maatwerktafel of -bank een veel betere oplossing voor jouw woonkamer. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren gaan we gezamenlijk op zoek naar de meubels die het best bij jouw wensen passen.

Bij Oosterhof Wonen & Slapen vind je niet alleen de meubelen, maar ook woonaccessoires, vloeren en raamdecoratie. We kunnen de volledige woninginrichting voor je verzorgen. Onze woninginrichters zijn echte vakmensen die zorgvuldig en met passie te werk gaan.

Wonen zoals jij dat wilt

Je woonwensen bespreken?
Oosterhof helpt met de inrichting.

Kwaliteitsmeubelen

Oosterhof Wonen & Slapen werkt samen met een groot aantal leveranciers die elk hun eigen kenmerkende stijl hebben. Eén ding hebben ze gemeen: ze leveren kwaliteit. Wij werken heel bewust alleen samen met bedrijven die staan voor een goed product en een lange levensduur. Meubelen die mooi blijven in gebruik. We bieden een ruime keuze in banken, eettafels, salontafels, stoelen, relaxfauteuils, kasten, bijzettafels en ander klein meubilair.

Voor iedere vraag kunnen wij een maatwerkoplossing bieden.

Typisch Oosterhof

Ons bedrijf bestaat al sinds 1966. Wat begon als een kleine meubelwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichter van Texel met een breed assortiment, deskundige adviseurs en vakkundige vloerenleggers. Wat al die jaren ongewijzigd bleef, is onze aandacht voor de klant. We nemen de tijd voor een adviesgesprek met jou. Of het nu gaat over de aankoop van een meubelstuk of de complete inrichting van je woning: we nemen jouw wensen als uitgangspunt en nemen rustig alle mogelijkheden door.

Onze beloftes aan jou

Kwaliteitsgarantie

 

We werken uitsluitend met merken die kwaliteit leveren.

Klachtgerichte dienstverlening

Wij nemen de tijd voor je en helpen je met deskundig advies.

Hoog serviceniveau

 

We zijn betrokken en betrouwbaar en verrassen je met onze superservice.

Regelmatig leuke aanbiedingen

Op zoek naar iets leuks voor een klein prijsje? Houd dan onze website in de gaten! Hier vind je regelmatig nieuwe items die je direct kunt afhalen in de winkel of kunt laten bezorgen.