Relaxstoelen

De ideale relaxstoel

De tijd dat relaxstoelen alleen werden geleverd in oubollige modellen, is allang voorbij. De keuze is reuze! Klassiek, modern, strak, landelijk. Wat jouw smaak ook is, wij hebben een relaxstoel die daarbij aansluit. Steeds meer mensen ervaren het plezier van een relaxstoel. Heerlijk comfortabel zitten, makkelijk opstaan en inpasbaar in elk interieur. Oosterhof Wonen & Slapen is gespecialiseerd in relaxstoelen en kan een groot aantal types uit voorraad leveren.

Je favoriete model

Wat je stijl ook is, wij hebben een relaxstoel die daarbij past. We leveren niet alleen verschillende modellen, maar je hebt ook ruime keuze in de bekleding, in leer of stof. Ook de voet kies je zelf. Afhankelijk van de stoelmaat, heb je keuze uit een flink aantal verschillende voeten, in zwart, RVS, chroom of hout.

De juiste maat

We zijn allemaal anders. Dat betekent dat we ook andere eisen stellen aan een goede relaxstoel. We passen jouw favoriete stoel volledig aan op jouw postuur. We leveren stoelen van maat XS tot en met XXL, met lage rug, hoge rug of een extra hoge rug. Dus ook als je klein bent of juist erg lang, dan hebben wij de perfect passende relaxstoel voor je.

Sta-op stoel

Kom je moeilijker je stoel uit? Kies dan voor een sta-op relaxstoel. Door de voorwaartse kanteling wordt het gemakkelijker om overeind te komen.

De juiste stoel kiezen?

Oosterhof helpt vrijblijvend.